Terug naar site

Teammanager Productie, Advies en Gegevens

Omgeving Groningen

· Anders

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie Teammanager Productie, Advies en Gegevens (32-36 uur) in de omgeving Groningen. Het gaat om een tijdelijke functie van 3 maanden met kans op 3 maanden verlenging.

Functieomschrijving:
Als teammanager Productie, Advies en Gegevens maak je deel uit van het MT van de afdeling Regiebureau en werkt daarbij nauw samen met de twee andere teammanagers (Ontwikkeling en Beheer en Projectbureau IMG), de productieregisseurs, de senior product owners en de afdelingsmanager.
Je levert een bijdrage aan afdelings- en organisatiebrede inhoudelijke beleidsonderwerpen en activiteiten. Naast je verantwoordelijkheid voor de inhoudelijke taken ben je HRM-verantwoordelijk voor een team van circa 20 professionals bestaande uit processpecialisten, (senior) beleidsadviseurs en data-scientists.
Als teammanager draag je vanuit je kennis en ervaring bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling en organisatie.Je bent werkzaam in een politiek bestuurlijke omgeving waarin kaders en context snel kunnen wijzigen. Samen met je team en de productieregisseurs ben je in staat om snel hierop in te spelen en lever je een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling en realisatie van strategisch beleid van het IMG voor de uitvoering van de complexe schadeprocessen.
Vanuit jouw rol ben je gespreks- en sparringpartner voor zowel de eigen afdelingsmanager als de andere team- en afdelingsmanagers en het Bestuur van het IMG. Je creëert zowel vanuit je inhoudelijke deskundigheid als persoonlijkheid draagvlak voor de voorstellen ten aanzien van de voorgestelde beleidsontwikkeling.

Binnen de afdeling Regiebureau van het IMG vindt de coördinatie en regie over zowel de productie als de ontwikkeling en beheer van de schadeprocessen Waardedaling, Fysieke schade en Immateriële schade plaats. De afdeling Regiebureau is een nieuwe afdeling en bevindt zich in de opbouwfase. Veel taken worden nog door extern ingehuurde medewerkers uitgevoerd. Steeds meer van deze taken zullen bij ambtelijke medewerkers worden belegd. Vanuit jouw team draag je bij aan de coördinatie en regie op de productiesturing van de 3 schadeprocessen door het leveren van hoogwaardige kennis en ervaring op diverse terreinen van de uitvoering. Jij draagt daarbij zorg voor de ontwikkeling en borging van deze kennis en ervaring door zowel het ontwikkelen van de eigen medewerkers als het onderhouden van relevante externe kennisnetwerken, in het bijzonder op het gebied van de relatie tussen schade aan gebouwen en werken en trillingen in de bodem als gevolg van gaswinning. Jij bent een manager met ervaring in het aansturen van professionals en je weet daarbij goed balans te houden tussen ruimte geven en sturen op resultaat.

Functie-eisen:

  • Ervaring met het leidinggeven aan professionals
  • Ervaring in het opereren in een dynamische, politiek bestuurlijke omgeving
  • WO werk- en denkniveau, bij voorkeur bedrijfskundig

Competenties:

  • Proactief
  • Resultaatgericht
  • Aansturen organisatie
  • Aansturen groep

Kennis:

  • Ervaring binnen het Aardbevingsdossier

Wat wij je aanbieden

Dit betreft een functie voor 32- 36 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie van 3 maanden met kans op 3 maanden verlenging.
Salaris in overleg, afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.

De uiterste aanbiedingsdatum is 2021-03-31 15:00:00.

 

Meer weten neem contact op met Frans Lubeck – 0611167414 of frans@workatprojects.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK