Terug naar site

Senior werkvoorbereider regio Assen

Ben jij die gedreven werkvoorbereider die streeft naar verbetering en vernieuwing en dit combineert met organisatie- en planmatig vermogen?

· Werkvoorbereider

Ben jij die gedreven werkvoorbereider die streeft naar verbetering en vernieuwing en dit combineert met organisatie- en planmatig vermogen? Is het voor jou vanzelfsprekend om hierbij gebruik te maken van de moderne ICT-middelen? Dan zoeken wij jou!

De wereld verandert en wij werken mee. Graag met jou! Dat vraagt om om-denken, geduld en aanpakken. Bij ons binnen pakken we het ook op onze eigen wijze aan: geen afdelingen; wij werken in teams. En jij bent welkom!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de gehele technische werkvoorbereiding van zowel renovatie- en groot onderhoud projecten als woningbouw en utiliteitsbouw projecten. Je werkt in teamverband met collega’s uit het voorbereidings- en uitvoeringstraject. Door middel van weekstarts blijf je op de hoogte van elkaar en elkaars projecten. Als werkvoorbereider werk je de planontwikkeling verder uit tot uitvoeringsniveau in samenwerking met je uitvoeringsteam van het betreffende project. Denk aan werkzaamheden met betrekking tot de werkbegroting, werk- en leveringsschema’s, uitvoeringsplanning, bouwplaatsinrichting, logistiek en just-in-time leveren materialen, KAM-stukken en inkoopvoorbereiding.

Wat breng jij mee?
  • Gedrevenheid en enthousiasme.
  • 5 tot 7 jaar relevante werkervaring.
  • Denk- en werkniveau mbo/hbo-Bouwkunde.
  • Nauwkeurig, stressbestendig, organisatie- en planmatig vermogen.
  • Teamspeler.
  • Oog voor ICT en moderne communicatiemiddelen (MS-office/Autocad/Revit/Navision/ED-Controls).
Wat bieden wij jou?

Wil jij je talenten inzetten in deze uitdagende functie? Wij bieden je veel ruimte en vrijheid om je werk te kunnen doen. Op eigen initiatief mag je met ideeën komen om je werk of die van anderen te verbeteren. Werken bij deze opdrachtgever is werken met collega’s die open en vriendelijk zijn. Een aantal kernwaarden, zoals samenwerken, klantgerichtheid, betrokken en werkplezier kenmerken de opdrachtgever.

Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden we het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert. Als we zien dat je het in je hebt, krijg je van ons dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Meer weten over de opdrachtgever of de vacature? Neem contact met ons op.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK