Terug naar site

Senior Projectleider bouw

UMCG, Groningen

· Projectleider

Wil jij de komende jaren een belangrijk aandeel hebben en een bijdrage leveren aan de bouw van een van de grootste ziekenhuizen van Noord-Nederland?

Dan bieden wij jou een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week en een zeer uitdagende en afwisselende functie. Het salaris bedraagt maximaal €5.383,- bruto per maand (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.

Ben jij enthousiast en overtuigd dat dit bij jou past reageer dan op de functie en geef aan wie je bent, wat jij gaat bijdragen en motiveer waarom jij de aangewezen persoon bent.

Wie ben jij?
Een senior projectleider met bouwervaring in de zorg/ziekenhuis/utiliteit. Je hebt ervaring met het managen van projecten van A tot Z in complexe, politieke omgevingen. Je bent je bewust welke “spelers” wel en welke geen invloed hebben en brengt samen met deze stakeholders het project met een gerichte projectaanpak naar een hoger niveau. Met andere woorden je bent sensitief genoeg om de verschillende belangen te herkennen en je zorgt voor verbinding zodat het uiteindelijke resultaat (kwaliteit, budget, snelheid) wordt behaald.

Welke ervaring neem je mee?
Je hebt circa 15 jaar (waarvan 10 jaar in een leidinggevende functie) ervaring met complexe grote projecten (bij voorkeur ziekenhuizen) gedraaid en succesvol afgerond, waarbij je te maken hebt gehad met meerdere belangen. Daarnaast heb je ervaring in de bouw en installatietechniek.

Welke competenties bezit jij?
Je bent een verbinder die communicatief sterk is, op verschillende niveaus kan schakelen en altijd oog houdt voor het resultaat.

Wat vragen wij?
Een afgeronde opleiding (bouwkunde/installatietechniek) HBO+ werk- en denkniveau plus trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, VCA-VOL gecertificeerd eventueel aangevuld met Prince-2.

Wat wij je aanbieden

Dit betreft een functie voor tijdelijk dienstverband voor 32- 36 uur per week met kans op vast dienstverband.
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week en een zeer uitdagende en afwisselende functie. Het salaris bedraagt maximaal €5.383,- bruto per maand (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband.


Sluitingsdatum: 12 april

Meer weten neem contact op met Frans Lubeck – 0611167414 of frans@workatprojects.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK