Terug naar site

Recruitment consultant Work@Projects

32-40 uur per week - Beloning in overleg

Wij zoeken jou; die ondernemende, creatieve verbinder die als vanzelfsprekend de verantwoordelijkheid neemt om tot resultaat te komen. Die fungeert als professionele gesprekspartner voor opdrachtgevers en opdrachtnemers en mee wil bouwen aan een fantastisch nieuwe club; Work@Projects. Herken jij jezelf in deze beschrijving?

Solliciteer dan direct en ga deel uitmaken van een snel groeiend, super ambitieus team die hard op weg is om de beste project detacheerder te worden in Noord-Nederland op het gebied van Energietransitie, Vastgoed en Ruimtelijke Omgeving.

Wat ga je doen?

Jij maakt het verschil door te zorgen dat door jou gevonden kandidaten, via Work@Projects, een nieuwe uitdaging bij onze opdrachtgevers vinden. Je komt makkelijk in contact met mensen en weet waar je mensen kunt vinden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. En als je ze niet kunt vinden via de gebaande paden, zoek je creatief als je bent, naar andere mogelijkheden om kandidaten toch te vinden.

Naast het vinden van mensen, weet jij kandidaten die via detachering of zzp aan ons verbonden zijn, vast te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt, wilt snel en adequaat vragen van onze kandidaten beantwoorden en staat erop dat alle zaken rondom contracten goed geregeld zijn.

 

Je bent mede verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van ons community platform Work@Projects en het plaatsen van content zoals vacatures, informatie over opdrachtgevers, informatie over het werken als zzp-er en kandidaten die zich via onze site presenteren. Jij weet namelijk hoe belangrijk dit is om nieuwe mensen te werven en goede mensen te behouden voor Work@Projects.

Je bent ondernemend en wilt samen met onze accountmanager en het management

Work@Projects uitbouwen tot een succes. Met de accountmanager samen bepalen jullie hoe de door hem binnengehaalde aanvragen zich verhouden tot de doelgroep aan kandidaten. Daarbij kijken jullie steeds naar de vraag achter de vraag en zijn in staat om samen met creatieve oplossingen te komen zodat de aanvraag op passende wijze ingevuld kan worden.

Wat ben je en wat neem je mee?

● Ondernemend en Creatief

● Ambitieus, Enthousiast

● Assertief en Overtuigend

● Lef en Resultaatgerichtheid

● Verantwoordelijkheidsgevoel

● Enkele jaren aantoonbare ervaring in recruitment en/of arbeidsbemiddeling. Bij voorkeur heb je een goed netwerk in Noord Nederland. Je kent je weg op Social Media zoals bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Instagram.

Wat vragen we van jou ?

Een duidelijke motivatie waarom jij de kandidaat bent om bij Work@Projects te werken. Je geeft hierbij kort aan wat jij gaat toevoegen en hoe jij gaat helpen om onze ambities waar te maken. Belangrijker nog vragen we je om een eerste concept Plan van Aanpak te maken hoe Work@Projects volgens jou kandidaten aan zich gaat binden en behouden.
In een eventueel tweede gesprek spreken we onder andere over de arbeidsvoorwaarden. We zijn benieuwd naar je voorstellen in relatie tot wat je ons te bieden hebt.

Procedure

1. 1e gesprek met onze recruiter, accountmanager en manager

2. 2e gesprek met ons management team over arbeidsvoorwaarden

3. Een assessment kan deel uitmaken van deze procedure

Vragen

Bel voor vragen over de vacature met Frans Lubeck op nummer 06-11167414 of mail naar frans@workatprojects.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK