Terug naar site

Management Ondersteuner

Omgeving Groningen

· Anders

Management Ondersteuner | 12-16 uur | Groningen

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een management ondersteuner voor onze jonge organisatie STUDENT-labs. STUDENT-labs is een platform waar studenten gekoppeld worden aan het bedrijfsleven, kennis- en onderwijsinstellingen en (semi-)overheden.

De studenten kunnen onder begeleiding van professionals aan de slag met projecten uit hun toekomstige werkveld en op deze manier alvast relevante werkervaring opdoen. De focus ligt op dit moment op het ruimtelijke domein.

Als management ondersteuner draag jij bij aan het creëren van overzicht in de werkzaamheden en natuurlijk ondersteun jij de coördinator en managementassistent bij hun dagelijkse taken.

Je houdt je onder andere bezig met het verder optimaliseren van de interne organisatie. Je hebt contact met (nieuwe) samenwerkingspartners. Daarnaast zijn er diverse administratieve werkzaamheden waaronder het opstellen van contracten en offertes. Daar horen ook boekhoudkundige taken bij. Ook ga je STUDENT-labs vertegenwoordigen bij bijvoorbeeld congressen en workshops. Naast het bijhouden van deze documentaties bestaat jouw verantwoordelijkheid uit het oppakken van kleinere taken zoals, het checken en verwerken van de post, het inplannen van gesprekken en bellen van contactpersonen of nieuwe kandidaten. Kortom veel diverse taken en verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde, maar dat is ook het mooie van de omgeving waarin STUDENT-labs zich bevind! 

Je bent flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld wanneer er taken vrijkomen binnen de lopende of nieuwe projecten. Management/secretariële ervaring is geen vereiste, maar is mooi meegenomen. We vinden het vooral belangrijk dat je een open en enthousiast houding hebt, een frisse blik zullen we maar zeggen. Je wilt graag leren, staat open voor feedback en kan assertief handelen. Wij verwachten van jou dat je goed zelfstandig kunt werken. Je bewaakt het overzicht en denkt mee over hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden. Je kan knelpunten vroegtijdig opsporen, je hebt een probleemoplossend vermogen en weet daarnaar te handelen. 

Wij bieden je ruimte voor ontwikkeling binnen een enthousiast, jonge en groeiende organisatie. Krijg je hier energie van en wil je STUDENT-labs naar een volgend level tillen? Neem dan snel contact met ons op. 

  • Beschikbaar per: zo snel mogelijk (in overleg)
  • Locatie: Groningen
  • Uren: 12-16 uur per week (in overleg in te delen)

Meer weten neem contact op met: Michael Zeldenrust – michael@workatprojects.nl of 0626194891

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK