Terug naar site

Junior tendermanager Assen

Richt je op de (commerciële) beantwoording van aanbestedingen.

· Anders

Voor een organisatie in Assen zijn wij op zoek naar een Junior Tendermanager 32-40 uur.

Als Junior Tendermanager werk jij samen met je collega Tendermanager en richt jij je op de (commerciële) beantwoording van aanbestedingen. Je vertaalt onze
dienstverlening naar de toegevoegde waarde voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Jij signaleert, analyseert en informeert de directie over aankomende aanbestedingstrajecten.

Jij kent de looptijden van bestaande contracten en hebt aangesloten partijen in kaart gebracht. Jij verzamelt de reeds ingediende teksten en categoriseert deze om zo bij een binnenkomende nieuwe tender de juiste teksten te gebruiken. Je schrijft, redigeert en geeft advies over teksten in samenwerking met verschillende commerciële teams en vertaalt gedetailleerde informatie naar klantgerichte teksten waarmee wij onze toegevoegde waarde laten zien voor onze klanten.

Je bent organisatorisch sterk, hebt ervaring met adviseren en delegeren en werkt graag aan meerdere trajecten tegelijkertijd. Je hebt een hoge mate van zelfstandigheid als het om eigen werkzaamheden gaat en je bepaalt samen met de aangesloten collega’s de winnende aanpak. Gedetailleerde informatie vertaal je naar klantgerichte teksten.

Functie-eisen

Jij hebt:
● Hbo werk- en denkniveau;
● 3-5 jaar ervaring op het gebied van tender-/bid-management in de zakelijke dienstverlening;
● Uitstekend schrijvend vermogen in het Nederlands.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK