Terug naar site

Junior projectleider

Een verantwoordelijke en uitdagende functie, met interessante projecten.

· Projectleider

Voor een regionale opdrachtgever in het noorden van het land zoekt Work@Projects een enthousiaste junior projectleider. Ben je nog geen (junior) projectleider, maar heb je wel ervaring als senior werkvoorbereider/projectcoördinator? En toe aan een volgende stap in je carrière? Heb jij HBO bouwkunde afgerond of heb je het diploma MBO bouwkunde en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau? Dan komt Work@Projects graag in contact met jou.

Als junior projectleider houd je nauw contact met de opdrachtgever over details en uitvoeringstechnische zaken. Daar waar nodig, draag je alternatieve oplossingen aan. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en productiegereed maken van opdrachten.
Naast contact met klanten heb je als junior projectleider ook contact met leveranciers. Je werkt zelfstandig waaruit duidelijk jouw ervaring blijkt. Het is een verantwoordelijke en uitdagende functie met interessante projecten!

Functie-eisen

De functie-eisen voor de functie van junior projectleider zijn:

  • hbo bouwkunde, of mbo bouwkunde met aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau

  • minstens 5 jaar ervaring als senior werkvoorbereider met leidinggevende capaciteiten, bij voorkeur enkele jaren ervaring als projectleider

  • goede contactuele eigenschappen.

  • initiatiefrijk, creatief onderbouwd door een goede kennis van zaken.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK