Terug naar site

Integraal Projectmanager masterplanprojecten

Wisselend locatie/ geen vaste standplaats

· Projectmanager

Wij zoeken Integraal Projectmanager masterplanprojecten voor een periode tot en met 31 december 2021 voor 32 uur per week.

Opdrachtgever

De organisatie biedt management- en adviescapaciteit binnen een overheidinstelling. De professionals zijn snel inzetbaar voor verandermanagement, interim- management, project- en programmamanagement, procesbegeleiding en organisatieadvies.

Project

De integraal projectmanager doet meerdere projecten, waarbij het realiseren van geschikte kantoorhuisvesting voor de rijksoverheid centraal staat. Het betreft meestal renovatietrajecten die integraal worden aangepakt (gebouw, ICT, dienstverlening).

Opdrachtomschrijving

Je bent voor elk project de spin in het web, de verbindende factor tussen het project en de opdrachtgever. Je bent thuis in alle facetten van het projectmanagement als risico-inventarisatie, omgevingsanalyses, planningsmethoden en exploitatie-/ investeringsberekeningen. Naast de algemene projectmanagement vaardigheden beschik je over voldoende inhoudelijke facilitaire/huisvestingskennis om als gesprekpartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau te kunnen acteren. Je stuurt de projectgroep aan, bewaakt de voortgang in de projectgroep, legt verantwoording af aan de gemandateerd opdrachtgever en bereidt besluitvorming in de stuurgroep voor. De werkzaamheden zullen hoofdzakelijk vallen onder rijksbrede huisvestingopgave ‘Masterplannen’.  De integraal projectmanager is primair verantwoordelijk voor het bereiken van het projectresultaat binnen de vooraf gestelde kaders en randvoorwaarden ten aanzien van o.a. kwaliteit, duurzaamheid, tijd en geld. De projectmanager stuurt het projectteam aan, bewaakt de onderlinge raakvlakken binnen het team en zorgt voor het samenbindend leiderschap dat de spelers tot een team bindt en het teamgevoel versterkt. De projectmanager is de spin in het web, de natuurlijke sparringpartner en het intermediair tussen opdrachtgever en project op tactisch en operationeel niveau. Als onafhankelijke speler in dit gremium borgt de integraal projectmanager de integraliteit tussen de verschillende projectmanagers en bewaakt het algemene Rijksbelang.

Context

De komende jaren vinden binnen de overheidsinstellingen diverse huisvestingsbewegingen plaats, waarbij verschillende onderdelen zullen worden gehuisvest op andere locaties, samen met andere onderdelen. De uitvoering hiervan is belegd in masterplanprojecten.  Deskundige adviseurs worden geleverd voor diverse opdrachtgevende- en sturende rollen binnen de Masterplannen Rijkshuisvesting. Voor deze Masterplannen o.a. GO-ers en IPM-ers geleverd. 

Opdrachteisen

  • Kandidaat beschikt over WO-niveau werk- en denkniveau
  • Kandidaat beschikt over kennis van projectmanagement
  • Kandidaat heeft werkervaring op het gebied van huisvesting

Wat wij je aanbieden?

  • Duur opdracht: t/m 31 december 2021, startdatum in overleg (met optie voor verlenging)
  • Uren: 32 
  • Waar: standplaats wisselend/ geen vaste locatie (thuiswerken)
  • Detachering is mogelijk 
  • BBRA-schaal: 12/13

Meer weten neem contact op met Frans Lubeck – 0611167414 of frans@work@projects.nl

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OK